Adobe Lightroom App Frissítse a törölt fotókat, előre beállított beállításokat

Adobe Lightroom 2019 funkciók

A Lightroom a fotófeldolgozás és -kezelés tényleges szabványa a legtöbb számítógépes platformon. Persze vannak alternatívák, de ezek nem olyan jók, és viszonylag kevesen használják őket. Éppen ezért nagy baj, amikor az Adobe egy Lightroom frissítést állít elő, amely törli a fotókat, amit iOS-alkalmazásának legújabb verziójában tett. Az Adobe szerint megoldotta a problémát, de az adatok örökre eltűntek.

A Lightroom 2007 óta érhető el asztali számítógépeken, de a mobilalkalmazások csak az utóbbi években jöttek létre. Az iOS és az Android mobilalkalmazása meglepően hatékony, sok olyan funkcióval rendelkezik a fotókönyvtárak szerkesztésére és kezelésére, amelyeket a teljes verzióval kapna. Valójában sok ember, aki minden fényképét okostelefonon végzi, kizárólag az Adobe mobilalkalmazást használja. Lehet, hogy ezt már nem teszik meg.

Az Adobe nemrégiben dobta ki az iOS 5.4-es verzióját, de a frissítés után sok felhasználó úgy találta, hogy hiányoznak a fotói és a személyes előre beállított értékek. Közülük többen arról írtak az interneten, hogy órákon át beszélgettek a problémával az Adobe támogatásával, és csak annyit mondtak, hogy adatuk örökre eltűnt. Néhány ember számára évekig lehet fényképeket tárolni a mobil Lightroom könyvtárakban - ezek mind eltűntek. Ha nem merülsz bele a fotózásba, nem biztos, hogy tudod, hogy a fizetett Lightroom-beállítások egy dolog. Nos, vannak, és ezeket a legutóbbi frissítés is törölte. Az egyik felhasználó elmondta, hogy több száz dollárt költött a már eltűnt előre beállított értékekre.



Az Adobe körülbelül egy nappal később tudomásul vette a problémát, és kiadta az App Store frissítését, amely kijavította a hibát. Ez azonban nem állítja helyre az elveszett adatokat. Az Adobe rámutatott, hogy az online tároló rendszerére mentett fájlokat ez nem érinti. Ez kevés kényelem azok számára, akik nem használták az Adobe felhőjét.

Az Adobe csak a szokásos vállalati bocsánatkérést kínálja fel a kellemetlenségekért - ha bármi értékét elveszítette, az nem az Adobe problémája. Az Adobe szoftverének felhasználói elfogadták annak feltételeit, amelyek mentesítik a vállalatot minden felelősség alól. Említi, hogy meg kell mindig készítsen biztonsági másolatot az adatairól. Ugyanakkor egy olyan bejegyzett vállalatnak, mint az Adobe, nem szabad kiadnia olyan alkalmazásfrissítést, amely az összes helyi adatot magába foglalja.

Copyright © Minden Jog Fenntartva | 2007es.com